Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Novinky
07.10.2020
Kvalitní výrobky za super ceny
Nyní nově nabízíme širokou škálu dílenského vybavení za skvělé ceny. Naleznete u nás výrobky firem YATO, VOREL, MAGO, FESTA, EXTOL, MAR-POL. číst celé
Zobrazit všechny novinky
www.dilnos.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  • Udělujete tímto souhlas Ing. Michal Vávra, se sídlem Emy Destinové 936/19, České Budějovice 2, 370 05, IČ 02857383, zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města České Budějovice, č. j. Ž/4733/2014/AH/1022058/3 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kategorie

Nářadí a vybavení

Příslušenství a doplňky

Kde nás najdete

Naše provozovna (reklamace)

Aloise Rašína 326/15
Olomouc - Řepčín
779 00

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.